LASKUTUS

Taloushallinto

Hanna Rannanheimo

Verkkolaskuosoitteemme on:

Verkkolaskuosoite:          003704246630

Operaattori:                    Pagora

Välittäjän tunnus:            003723609900

Pidättehän sähköisten laskujen OVT-reitityksen voimassa, mikäli olemme tilanneet LVISNet-liittymän Admicomiin.

Paperiset laskut:
Paperiset laskut pyydämme Teitä lähettämään jatkossa ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:
laskutus

Uudenmaan Imupalvelu Oy

OVT 003704246630
PL 908
02066 DOCUSCAN

Huomioittehan että yllä olevat tiedot tulee näkyä sellaisenaan skannattavassa laskukuvassa, tiedot pelkässä kirjekuoressa eivät riitä.
Laskut sähköpostitse:

Sähköpostilaskuille tulee vastaanottaja merkitä samaan tapaan kuin paperilaskuille. Sähköpostilla toimitettavat ostolaskut lähetetään aina osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.

Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:
- Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia.
- Laskun tulee olla PDF-formaatissa.
- Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF- tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Siten sähköposti voi sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston.

- PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.

Toimittajat voivat myös kirjata laskut suoraan Pageron portaaliin osoitteessa: https://www.pagero.fi/projektisivut/admicom/
- Toimittajan tulee klikata sivuilla olevaa FREE WEB PORTAL -linkkiä, mistä pääsee rekisteröitymään ja saa tunnukset omaan sähköpostiinsa.
-Sen jälkeen laskun voi luoda kirjautumalla sisään portaaliin ja lasku liikkuu siitä eteenpäin normaalina verkkolaskuna.

 

Mahdollinen koontilaskutus tulee purkaa.

 

Laskujenne asianmukaisen ja nopean käsittelyn varmistamiseksi pyydämme teitä tekemään tarvittavat muutokset Uudenmaan Imupalvelu Oy:tä (y-tunnus 0424663-0) koskeviin tietoihinne. Vain em. osoitteeseen lähetetyt ostolaskut käsitellään.

Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että oleviin laskutusosoitteisiin ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan:

Uudenmaan Imupalvelu Oy

Ilveskuja 1
01900 Nurmijärvi